Toalettpapper med roliga budskap

Är toalettpapper tråkigt? Kanske om det är vitt och färglöst, men så behöver det absolut inte vara. Toalettpapper finns idag i hundratals olika varianter när det kommer till färgsättning, något som gör din toalettvistelse lite roligare. Här kommer exempel på några olika toalettpapper som finns att tillgå.

http://torkpapper.nu/toalettpapper/

 Toalettpapper med kluringar är ett sätt att göra besöket på toaletten roligare, inte bara genom färgen. Papper med kluringar, gåtor och olika pussel på gör att du kan sitta och grubbla och ha roligt samtidigt som du uträttar dina behov.

 Toalettpapper med pengamotiv ger dig chansen att känna dig som en miljonär. Pappret har heltryckta pengasedlar över bitarna vilket gör att du torkar dig med pengar som om de inte vore något problem alls i världen. Vem har inte drömt om att få vara som Joakim von Anka, om inte i badkaret så på toaletten?

 Toalettpapper med gulliga figurer eller vackra blommor i färgglada kulörer gör att du blir på bättre humör medan du sitter på toaletten. Färger lyser upp och de små figurerna kan få dig att le. Väljer du blommorna och anstränger dig kan du kanske känna doften av en sommaräng medan du torkar dig!