Billiga kalsonger

Den som reser kan använda sig av extra billiga kalsonger sydda i bomullspapper. Fördelarna med dessa är många. De tar extremt lite plats i packningen och reser man till exempel för att vandra i fjällen, vill man inte fylla ut sin packning med extra tyg, bomullspappret väger lite och minskar i vikt. Hur kommer det sig att dessa billiga kalsonger minskar i vikt kan man då fråga sig. De är engångsplagg, när det är dags att byta, slänger man de gamla i soptunnan eller på brasan. Att använda sådana till vardags skulle vara onödigt, då det ju finns så många väldigt billiga kalsonger i tyg att köpa.
Kalsonger kan vara försedda med långa ben eller i stort sett bestå av två korsade trådar. Det finns kalsonger i alla material, metall, stickade och virkade. Hur bekväma de kalsongerna är får den som provar avgöra själv. Huruvida de är tillräckligt billiga kalsonger är också upp till kunden.

På resande fot kan man också komma över billiga kalsonger. I många av asiens storstäder kan man hitta otroligt billiga kalsonger och i vissa länder kostar det mindre att få ett par billiga kalsonger uppsydda av en skräddare än att köpa dem i affären hemma.