Elektriska tejphållare

tejphållareÄr du lite lat av dig finns det elektriska tejphållare. Dem skär av tejpbitar automatiskt, det vill säga varje gång du drar av en tejpbit matar denna tejphållare ut en ny. Det finns flera olika sorters elektriska tejphållare så att de ska passa alla sorters olika typer av tejp. Dessa tejphållare ser ut som stora fyrkantiga ”klumpar” i olika färger, samt en tejprulle som sticker upp på ovansidan. På ena kortsidan sitter det en skåra där dina tejpbitar kommer att matas ut via elektroniken inne i ”klumpen”. Elektriska tejphållare är ett väldigt dyrt alternativ jämfört med manuella tejphållare, däremot är de väldigt praktiska även om de är rätt stora. Det praktiska är att man slipper krångla om tejpen klibbar ihop sig när man ska dra av den och tejpen kommer inte heller att fastna där den skärs av då maskinen sköter det. Elektriska tejphållare har också en sorts säkerhetsvakt som kommer att få din tejphållare att stanna om något annat än tejp fastnar i själva maskinen. Det går också att ställa in hur långa tejpbitar du vill att din elektroniska tejphållare ska skära av. En tejphållare som denna är praktiskt att ha vid till exempel packning av varierade varor.