Sexleksaker och sexhjälpmedel

sexleksakerIbland kan det vara svårt att uppnå orgasm på egen hand, då finns det olika sexleksaker och sexhjälpmedel som kan hjälpa en på vägen!

Som man finns det sexleksaker såsom lösvaginor, sexdockor och penisringar för att hjälpa till att uppnå orgasm vid onani och vid samlag. En lösvagina är en konstgjord vagina som är tillverkad av allt från ”cyberskinn” (syntetisk hud) till silikon och gummi beroende på prisklass. Det finns lösvaginor med vibrator som gör det lättare att uppnå orgasm, och även modeller som ska efterlikna munnar och analöppningar.

En sexdocka är en uppblåsbar docka som har en lösvagina för penetrering. Den kan även ha öppningar för anal och mun, och de är oftast tillverkade i plast eller latex. Det finns ett antal olika modeller i olika prisklasser, allt från enkla dockor för några hundra till extremt välgjorda kopior för flera tusen.

För kvinnan finns det sexleksaker såsom dildos och massagestavar. Skillnaden på en dildo och en massagestav är att massagestaven även har en vibrator. Båda produkterna är oftast tillverkade i latex, plast eller silikon, men det finns även dildos i glas. Massagestavar kan även ha vibratorer som stimulerar klitoris, och g-punkten, för att uppnå orgasm lättare.

Andra hjälpmedel utöver sexleksaker är Viagra, vilken hjälper män att få erektion och även en hårdare erektion.